JARRETEL.NET de complete jarretel shop

complete jarretels

losse jarretels    complete jarretels    haakjes en schuifjes
rode jarretels in omgekeerde V vorm V-straps
Deze complete dubbele jarretels in omgekeerde V vorm is afneembaar met de haak aan de bovenkant. De 15 mm. brede luxe elastiek heeft een zachte achterkant. De jarretelclips en haken zijn beide van roestvrij staal. Deze complete dubbele jarretels is 7 cm. lang van haak naar jarretelclip.


3,60  €
com-13 complete jarretel COM-13
Complete 13 mm brede jarretel is om aan de gordel te naaien, maar uiteraard kan je er ook zelf een haak aan naaien. Deze complete jarretel heeft een zilver kleurig metalen clip en versteller. Maximale lengte van het elastiek is 13 cm, dit is zonder de jarretel meegerekend. Deze verstelbare jarretel heeft een witte kunststof label.


2,50  €
complete jarretel met bretel clip Sus-Lac-B
Complete verstelbare metalen jarretel met een bretelclip aan de bovenzijde. Door deze bretelclip is het eenvoudig om de jarretel aan ieder kleding stuk vast te maken. De jarretel heeft een lengte van af de clip van 8,8 cm tot 11,3 cm. Verkrijgbaar in wit en zwart en het elastiek is 19 mm breed. Zowel de bretelclip, versteller als de jarretel is van metaal.


4,25  €
complete jarretel 47-8993-01
Complete verwisselbare haakbare jarretel, in wit. 13 mm breed
deze jarrtels hebben een plastic clip !

3,25  €    dozijn -6%   1/2 gros -12%   gros -18%
complete jarretel com-19
Complete 19 mm brede jarretel is om aan de gordel te naaien, maar uiteraard kan je er ook zelf een haak aan naaien. Deze complete jarretel heeft chroom kleurig metalen clips en verstellers. Maximale lengte van het elastiek is 25 cm, dit is zonder de jarretel meegerekend. De label van de jarretel heeft dezelfde kleur als het elastiek heeft.


3,25  €
complete jarretel COM-15
Deze complete aanhaakbare beige jarretel van 15 mm breed heeft een kunststof clip en metalen haak aan de bovenkant, deze jarretel is niet verstelbaar in lengte. De lengte van het elastiek is 3 cm en totale lengte van bovenkant haak tot onderkant jarretel is 6,5 cm.


3,40  €
haakbare jarretel 1001-13
Complete aanhaakbare jarretel is 13 mm breed en heeft een metalen clip en haak, deze jarretel is niet verstelbaar in lengte. De lengte van het elastiek is 6 cm en totale lengte van bovenkant haak tot onderkant jarretel is 10 cm.
In wit.


2,95  €
verstelbare jarretel 1001-19
Aanhaakbare complete jarretel is 19 mm breed en is verstelbaar in de lengte. Maximale lengte van 1001-19 is 15 cm en de maximale elastiek lengte is 10 cm. De versteller, haak en jarretel clip zijn van metaal.
In wit en zwart.

3,95  €


bestel info voorwaarden FAQ over ons email privacy site map retourneren naar boven