JARRETEL.NET de step-in

welkom

Helaas zijn step-in’s moeilijk verkrijgbaar in jarretelclip Nederland, slechts een enkele lingerie winkel verkoopt ze nog. Na hun glorie tijd in de jaren 50 en 60 is de verkrijgbaarheid steeds minder geworden. Dat komt natuurlijk door de verminderde vraag, daarom willen winkels het niet meer in hun assortiment hebben. Ze hebben alleen nog plaats voor lingerie die makkelijk en vooral snel verkoopt. Gelukkig is er internet en zijn er diverse webshops die de step-in wel verkopen.

Step-in’s zijn er in vele soorten en maten. Van stevige modellen met baleinen voor flinke ondersteuning tot lichte modelletjes die alleen maar bedoeld zijn om de nylons aan vast te maken. Ook in lengte of hoogte zijn de verschillen groot.

Rago Shapewear is een fabrikant uit de USA die als een van de weinige nog echte klassieke gaines maakt, echter wel met een modern uiterlijk en van de modernste materialen. Wat alle Rago modellen gemeen hebben is dat ze alle flinke ondersteuning geven. Op een enkel model na hebben ze alle een ritsluiting en zijn ze altijd voorzien van metalen jarretels. Rago is zo’n beetje het enige atelier die de step-in ook in het zwart maakt.

Fräulein Annie klinkt Duits maar komt komt uit Engeland. Een niet zo'n grote lingerie fabrikant maar maakt wel heel mooie lingerie. Naast bh’s slips jarretelgordeltjes en andere lingerie houden ze ook de step-in nog in ere. Prachtige modellen met baleinen en uiteraard met ritssluiting. Alle Fräulein Annie step-in's hebben metalen jarretels wat de duurzaamheid uiteraard zeer ten goede komt.

Berdita is een engels bedrijf. Zij maken vooral lingerie voor de wat grotere maten en slagen daar bijzonder goed in, erg mooi allemaal. Nauwelijks verkrijgbaar in Nederland, slechts bij een enkele online shop. Hun produkten zijn van hoge kwaliteit en zeer betaalbaar. De meeste panty girdles, zoals ze in Engeland genoemd worden, zijn Pull-On modellen. Zonder ritssluiting maar door het soepele materiaal toch makkelijk aan te trekken.

Revival Lingerie uit Engeland heeft ontzettend leuke step-in modellen. Vooral verkrijgbaar via webwinkels zoals Revival Lingeriet. Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Blijkbaar is de step-in in Engeland nog behoorlijk populair. Uiteraard met metalen jarretels maar mocht er ooit een jarretel stuk gaan dan is in ons jarretel winkeltje voor weinig geld weer vrij gemakkelijk nieuw te kopen.


bestel info voorwaarden FAQ over ons email privacy site map retourneren naar boven