JARRETEL.NET jarretelgordeltjes

welkom

Jarretels, het meest onder gewaardeerde stukje lingerie. Een beetje raar eigenlijk, want er jarretelclip zijn echt heel mooie, functionele, romantische jarretelgordeltjes. Je moet alleen wel een goed model dragen. Dat wil zeggen goed materiaal, goede pasvorm en tenminste 6 jarretels.

De meeste gordeltjes die in lingerie winkels worden verkocht voldoen aan geen enkele van deze eisen. Totaal geen pasvorm. Weinig comfortabele materialen of afwerking en slechts 4 flinter dunne plastic jarretelclips die voordat je het weet afbreken. Staat vaak wel leuk maar absoluut niet geschikt voor dagelijks gebruik.

Koop liever meteen iets goeds. Zoals een jarretelgordel van het engelse merk Belle. jarretelclip Gemaakt van zeer elastische lycra. Verstelbare haakjes en oogjes sluiting. Metalen jarretels, 6 stuks. Geen schurende naden en dergelijke zodat er geen huid irritatie ontstaat. En vooral een perfecte pasvorm. Doordat het een breed model is zakt het niet af. Je kousen blijven mooi recht zitten door de 6 clips. En omdat de trek kracht die je kousen weer op je gordeltje uitoefenen beter verdeeld is wordt ook het jarretelgordeltje zelf niet scheef getrokken. Zo kun je de jarretelle de hele dag dragen zonder dat je er last van hebt.

Sommige mensen vinden 6 jarretels nog te weinig, die gaan voor 8 stuks of nog meer. Voor 8 jarretelles is nog wel wat te zeggen, maar bij 12 clips verdwijnt de elegantie van het gordeltje een beetje. Bovendien wordt het wel erg veel werk elk ochtend.

Ondanks de foto's die in reclames wel te zien zijn draag je je slipje natuurlijk over je jarretelgordeltje. Die reclame foto's zijn alleen maar zo gemaakt om het gordeltje goed te kunnen tonen. Het heeft verder natuurlijk geen enkele praktische waarde, even naar de wc gaan wordt zo wel een hele klus iedere keer.

Voor comfortabele gordeltjes moet je in Engeland zijn, het jarretelgordeltje is daar zeer populair, veel meer dan in Nederland of Belgie. Dat is uiteraard in de lingerie winkels te merken. Ruime keus van kwalitatief hoogstaande jarretelgordels van vooral engelse makelij.


bestel info voorwaarden FAQ over ons email privacy site map retourneren naar boven